This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by  sapana 3 weeks, 4 days ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #154795

    Szavorotniy
    Participant

    Hello!
    I have a trouble with my responsive menu on tablets. When click it it does not open.
    Can there be a conflict with some kind of plugin?
    site url http://intersucks.ru/

    #154803

    sapana
    Participant

    @szavorotniy:This may be due to plugin conflict. Please, deactivate all the plugin and recheck your site again. I suggest you to follow this instruction.
    Kind Regards,
    Sapana

    #154847

    Szavorotniy
    Participant

    I disabled all the plugins, but it did not help. What could be the problem?

    #154937

    sapana
    Participant

    @szavorotniy:Can you provide me your admin credentials if that okay and I shall check the issue and provide you possible solutions. I will contact you shortly by email.
    Kind Regards,
    Sapana

    #154952

    Szavorotniy
    Participant

    Thank you for offering to help, but the site I work with is not mine. Can I be sure that you will do everything without problems. I wrote that I switched all the plug-ins, but one was not able to disconnect, shortcodes its name. When he disconnects, the site lies down. Can you tell me what exactly you need to edit and I’ll make the changes myself?

    #154987

    sapana
    Participant

    @szavorotniy: To resolves the issue I have to look into your admin customizer setting. It is very difficult without seeing it.

    Kind Regards,
    Sapana

    #155012

    Szavorotniy
    Participant

    I sent the login data to the email address

    #155070

    sapana
    Participant

    @szavorotniy: I just look into your site and some of the plugins are creating the issue and most of them are outdated so I have deactivated plugin creating the issues.Can u Please check the site and let me know if this works out!
    Kind Regards,
    Sapana

    #155074

    Szavorotniy
    Participant

    Hello!
    I checked the subject, there is no change

    #155075

    sapana
    Participant

    @szavorotniy:It’s working fine in mine, Can you please clear your browser cache and let me know if this work out!
    Kind Regards,
    Sapana

    #155081

    Szavorotniy
    Participant

    I checked the site in incognito mode and cleared the cache (in the browser and in wordpress), the result is the same.

    #155105

    sapana
    Participant

    @szavorotniy:It’s working fine in mine, you can take a look at screenshot.Try to use the another browser and let me know if this helps you out!
    Kind Regards,
    Sapana

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.