This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  sapana 1 week, 5 days ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #161699

    flaco
    Participant

    Hello,
    I installed Adonis free theme on localhost and it works fine, as expected from documentations.

    I then installed it on a hosting site and it works very bad.

    Contact info is not editable. Service feature can be selected, but no page can be added.
    The main preview of the site is not editable. It shows the real site.

    See at these two files:
    https://filebin.net/zur6fpsd5ugtx77c
    with working case and non working case.

    On each site I installed and configured Service Types content and all Catch Plugins.

    Could you help me?

    Thank you very much
    Warm Regards
    Marco

    #161701

    flaco
    Participant

    Uhm, it seems a kind of cache oddity, maybe…

    #161710

    sapana
    Participant

    @flaco:you are right, Please try to clear your cache and let me know if this does some trick.

    Kind Regards,
    Sapana

    #161753

    flaco
    Participant

    After many reload I finally set the Service pages and Contacts because for a while the configuration forms appears.
    But the theme 1.3.1 still work bad, like shown in the attached file.

    Not a big problem: once the configuration is set, I don’t need to change it frequently. But this is very strange.

    Thank you very much
    Best Regards
    Marco

    #161773

    flaco
    Participant

    Wow, I solved all my problem disabling the plugin “Photonic Gallery & Lightbox for Flickr, SmugMug, Google Photos, Picasa, Zenfolio and Instagram”.

    Ouch!
    Thank you for the support and for this beautiful theme.
    Marco

    #161779

    sapana
    Participant

    @flaco: Glad to know that you figure it out. Have a Good Day!

    Kind Regards,
    Sapana

    #162859

    Mark Miller
    Participant

    Same thing is happening with me.

    • This reply was modified 2 weeks, 1 day ago by  Mark Miller.
    • This reply was modified 2 weeks, 1 day ago by  Mark Miller.
    #162994

    sapana
    Participant

    @toro-lx-series-riding-mower-review: This may be due to plugin conflict.Deactivate all the plugin and recheck your site again. Please follow this instruction. Let me know if this helps you out!

    Kind Regards,
    Sapana

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.