Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #259520
    luki981
    Participant

    Hello,

    I´m using the theme catch flames.

    I added a logo to the website using the panel at the left site in wordpres. The size of the logo is 290 x 45.

    When I visit the website for the first time, the logo doesn´t appear. There is only the alt text and the icon to see.

    When I visit the page second time, the logo appears.

    When I visit the page on other browser for the first time, the logo doesn´t appear. When I visit the page second time, the logo appears.

    This happen with other browsers as well. I named the image file representing the logo with upper case letters. I´m not sure if this relate to this issue.

    Is there any way to fix it?

    I made some other changes to the website. I don´t know, if these changes relate to this issue.
    I added another image next to the logo. I added image tag below the site details.

    I added another image above the site menu. This image take the full width of the page. I also made some other changes.

    I´m not sure if these changes relate to this issue. Can be these changes the core of the problem?

    Thank you for help.

    #259556
    Skandha
    Keymaster

    @luki981: Hello there,
    Can you please post in your site URL so that I can look into the issue?

    Kind Regards,
    Skandha

    #259716
    luki981
    Participant

    Here is the url: http://sia-translations.com/en/

    The logo should be located at the top left of the page. The logo consists of orange letters, together they give the word Siatranslations.

    Thank you for help.

    #259807
    Skandha
    Keymaster

    @luki981: Hello there,
    Go to => Appearance => Customize => Additional CSS and add the following CSS Code.

    #header-content .wrapper {
        width: 84%;
    }

    Let me know if this works out!
    Kind Regards,
    Skandha

    #260848
    luki981
    Participant

    Thank you for your advice.

    I tried to visit the website on different devices, including computer on web browsers Mozilla Firefox, Chrome and Microsoft Edge and on two mobile phones on web browsers Opera, Mozilla Firefox, Chrome and the website shows up without any problem with the site logo on every device.

    I didn’t applied the additional CSS code.

    #260988
    Skandha
    Keymaster

    @luki981: Hello there, I hope I was able to help you out. If it’s not too much trouble, I have a quick request: could you please leave an honest review?
    https://wordpress.org/support/theme/catch-flames/reviews/#new-post
    Your review will help others know what to expect when they’re looking for the support I offer. Even a sentence or two would be hugely
    appreciated. Thanks, and if there’s anything else at all that I can do to help, don’t hesitate to let me know. Have a good day! 🙂

    Kind Regards,
    Skandha

    #263578
    luki981
    Participant

    Hello,

    the problem occur again. The logo does not show. I tried to apply the additional CSS code you suggested but it didn´t work.
    I tried visit the page in other browsers and it is the same.
    I clicked on the link which appears instead of the image, and the logo appears.
    I tried check it in other browsers, and it is the same, the logo appears. The logo sometimes appears, sometimes doesn´t.

    Could you please help? Thank you.

    #263585
    Skandha
    Keymaster

    @luki981: Hello there,
    I checked your site and the logo seems to be showing up fine. I checked it Firefox and Chrome browser and the logo is displaying fine.

    Kind Regards,
    Skandha

    #264098
    luki981
    Participant

    It happens irregularly. Sometimes the logo shows up fine, other times not. For example, at this time the logo doesn’t show up. I really can’t figure out what is the reason.

    #264182
    Skandha
    Keymaster

    @luki981: Hello there,
    I am not sure why that is happening. Every time I check your site the I see the logo showing up.

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.