Tagged: ,

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #257550
    Leslie Bigos
    Participant

    In the website I’m building, http://box2004.temp.domains/~ncwaudub/, on the Secondary menu, I set a Menu Hover & Active Background Color of (yellow) #f2b705 but the default color is still showing.

    #257598
    tikaram
    Keymaster

    @bigoslesli: I will check for the issue and get back to you soon.

    Regards,
    Tikaram

    #257734
    Leslie Bigos
    Participant

    I haven’t heard back from you so I thought I would check back. Thanks!

    #257807
    tikaram
    Keymaster

    @bigoslesli: It looks like there is a color issue as described by you. I have forwarded the issue to the development team and the issue will be fixed soon.

    Regards,
    Tikaram

    #258459
    Leslie Bigos
    Participant

    Hello,

    Do you have any update on the fix for this problem? I want to go live with my site soon.

    #258700
    tikaram
    Keymaster

    @bigoslesli: The update has already been released. Let me know if the update fixed the issues or not.

    Regards,
    Tikaram

    #258755
    Leslie Bigos
    Participant

    Thank you! The update fixed my problem!

    I appreciate you.

    #258756
    tikaram
    Keymaster

    @bigoslesli: Glad to know that the issue has been resolved.

    Regards,
    Tikaram

    #258869
    Leslie Bigos
    Participant

    Hi,

    I am beginning to test on Mobile… The menu colors are sure doing ODD things. Take a look at screenshot:
    https://photos.app.goo.gl/rxt6qYBCkCHeja6M9

    This shows how I have my secondary menu colors defined:

    https://photos.app.goo.gl/bg5NKc5RjWFW44m27

    For some reason, on Mobile, it is reverting to the theme base colors.

    I also don’t know if this is related or not, but ever since I uploaded the new release, the Page Attribute>Parent Option is no longer available. See Screen Shot:

    https://photos.app.goo.gl/DFFrZvWPfrbsFnBCA

    You can see here that the Option is turned on:

    https://photos.app.goo.gl/ebFobN56XJJ7mmNe6

    #258921
    Leslie Bigos
    Participant

    This is NOT working in the MOBILE version.

    #258973
    tikaram
    Keymaster

    @bigoslesli: Will check for the issues again and let you know soon.

    Regards,
    Tikaram

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.