Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #273668
    redhill
    Participant

    Hey guys,

    I know my theme is not updated for a while, I’ve taken over the support of the site on behalf of a client.

    My question is, the mobile menu all links redirect to the front page on a mobile device, men when I inspect the code the links are korrekt in the code. Can you please confirm, is this a known error, is there a simple fix? Or is this a update issue?

    https://hovedstadens.dk/

    #273696
    Skandha
    Keymaster

    @redhill: Hello there,
    I checked your site on my phone and all the menu links are working fine? Can you try checking the issue in different mobile phones?

    Let me know if the issue persists!
    Kind Regards,
    Skandha

    #273726
    redhill
    Participant

    Hey Skandha,

    If you see it just loads the same subpage, even though it seems like its works.

    #273727
    redhill
    Participant

    The error is specifically on safari on an iPhone :=

    #273792
    redhill
    Participant

    @skandha 😀 ?

    #273831
    redhill
    Participant

    Anyoneee 😀

    #273846
    Skandha
    Keymaster

    @redhill: Hello there,
    This seems to be an issue wit the theme. The issue will be fixed and an update will be released soon. I will let you know when the update is released.

    Kind Regards,
    Skandha

    #276739
    Sakin
    Keymaster

    @redhill: I just check your site and see that you are using an old version 2.6 of the Catch Everest. This issue was fixed on version 3.4 and the latest version is 3.5.2. Please update to the latest version and the menu issue will be solved.

    Also, after the update please clear your browser cache, and in IOS devices you can go to “Settings => Safari” and then “Clear History and Website Data”.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Mobile menu weird error’ is closed to new replies.