Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #233419
    apatitedesign
    Participant

    I am using the Clean Fotografie theme and the background colour of my Header Media Title is white. So I have a white line going across my website behind the header text.

    Can anyone help me to get rid of it please?

    #233433
    Skandha
    Keymaster

    @apatitedesign: Hello there,
    Please post in your site URL so that I can look into the issue you are having.

    Kind Regards,
    Skandha

    #233484
    apatitedesign
    Participant

    It’s not up and running yet but I’ve taken off my ‘coming soon’ page just now so you can see the problem.
    url is: https://apatitedesign.co.uk

    #233601
    Skandha
    Keymaster

    @apatitedesign: Hello there,
    I checked your site and you seem to have enabled the under constructions mode again. Can you please disable that again? It’s difficult as we work on different timezone.

    Kind Regards,
    Skandha

    #233612
    apatitedesign
    Participant

    Sorry, its disabled again!

    #233622
    Skandha
    Keymaster

    @apatitedesign: Hello there,
    I checked your site and the header media title seems to be showing up fine. Can you let me know what changes you would like to made?

    Kind Regards,
    Skandha

    #233623
    apatitedesign
    Participant

    to me its showing up with a white line behind the header title that stretches across the page

    #233725
    Skandha
    Keymaster

    @apatitedesign: Hello there,
    I checked your site and don’t seem to see a white line behind the header title. Can you please attach me a screenshot of how it is showing up at your end?

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.