Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #291968
    Mike Morris
    Participant

    I read in your guide that I should be able to CRUD services in the ECP but while I can nav to ECT->Services when I get there all I see is “Service Archive Title” with a text area and a image placement for Featured Image. I understand from the guide that I have to “install” ECT, but given that I can get that far I assume that it is installed. But I fall short of being able to set up the services according to what the guide implies. It looks like I have changed one of them in the past but I don’t know how I did it.

    If I go to Theme Options->Services I can control the columns etc but I continue to struggle with editing the options available to the drop-downs in that area. Pls advise. Thanks! -mike

    #291991
    Skandha
    Keymaster

    @delgrundy: Hello there,
    Please follow the link for instruction on how to use ECT for Services section.

    Let me know if you are still having any issues!
    Kind Regards,
    Skandha

    #292096
    Mike Morris
    Participant

    I guess this, then, is my issue. I follow this in the guide:

    2. Click on “Essential Content Type”, there you can see “Service” option then you need to on the button of Service option(This option is enabled by default)
    3. Then click on “Add New” and create your own content, click on Publish

    But there I find no “Add New” button or link or anything.

    #292119
    Skandha
    Keymaster

    @delgrundy: Hello there,
    I will need to look into your site to debug the issue. I have sent you an email. Please check your inbox as well as the spam folder.

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.