Tagged: 

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  kuku 3 weeks, 6 days ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #170000

    kuku
    Participant

    Hi,

    My site uses WP 5.1.1 and Catch Box 4.8.2.
    I insert a YouTube block in my post. In the edit window, YouTube’s thumbnail appears, however, in my post, YouTube doesn’t appear.
    I changed theme to TwentySeventeen tentatively, YouTube appeared in my post.

    My post is https://chokowalk.sakura.ne.jp/n02/test/

    Is this a bug of Catch Box 4.8.2?

    #170043

    sapana
    Participant

    @naoko-kaku: There seems to be issue, this issue will be fixed in next theme update, I will let you know as soon as new update is release.

    Kind Regards,
    Sapana

    #177066

    kuku
    Participant

    Hi Sapana,

    Do you have any update about this issue?
    I look forward to the next theme update with fix of this issue.

    Regards,
    kuku

    #177570

    kuku
    Participant

    Hi,

    I’ve just updated Catch Box to 4.8.3, however, this issue has not solved yet.

    (I’ve moved another server. The current url is https://chokowalk2.sakura.ne.jp/flowers/youtube/)

    Regards,
    Kuku

    #177642

    sapana
    Participant

    @naoko-kaku: I checked your site it is showing fine in my end, I have attached the screenshot please take a look. Let me know if this what you are looking for!!

    Kind Regards,
    Sapana

    #177928

    kuku
    Participant

    Hi Sapana,

    Thank you for your information. As you said, now, my blog shows YouTube thumbnail and it can play YouTube.
    I’m sorry. (I didn’t clear browser’s cache.)

    I have one issue regarding caption’s of YouTube. a dash is placed under caption.
    “マスカレード” is the caption of this YouTube, a dash is placed under “ス”.
    Can I clear it?
    (With Catch Box 4.8.2, only caption appeared in YouTube box with dash under caption.)

    Regards,
    kuku

    #177933

    sapana
    Participant

    @naoko-kaku: Go to=> Appearance=> Customize=> Additional CSS=> add the following CSS code

    [class^="wp-block-"]:not(.wp-block-gallery) figcaption::before {
    content:none;
    }

    Let me know if this helps you out!

    Kind Regards,
    Sapana

    #178005

    kuku
    Participant

    Hi Sapana,

    Thanks! Now, caption of TouTube’s is fine.

    Regards,
    kuku

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.