Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #281812
    Heinz
    Participant

    Hello
    Now I have found a way to arrange the Youtube films. I show this in “Featured Content”. But I activated the option “Check to Open Link in New Window / Tab”. But the film is not shown in a new tab, but in the active tab. I assume there is an error in the template.
    When I show the same thing in Portfolio, a new tab opens. But here a magnifying glass is displayed on the picture and the caption is displayed on the picture instead of under the picture. Which is very annoying.
    What can I do?
    http://www.vah.ch
    Many thanks for the help.
    Casts
    Heinz

    #281884
    Skandha
    Keymaster

    @henebe: Hello Heinz,
    The Open in New Tab option seems to be working on my end. Can you make your if you have checked the option Open in New Tab and Published?

    Kind Regards,
    Skandha

    #281892
    Heinz
    Participant

    Hello Skandha
    Thank you for your reply. For me it doesn’t work on the PC in various browsers. It works on the iPhone.
    regards
    Heinz

    #281896
    Heinz
    Participant

    Hello Skandha
    I would also be interested in how to remove the magnifying glass in Portfolio and how the image titles can be faded in under the image. And it is here that a new window is opened.
    Heinz

    #282323
    Heinz
    Participant

    Hello Skandha
    Have you found something? Is there a program fix?
    Thank you very much for your efforts.
    regards
    Heinz

    #282354
    Skandha
    Keymaster

    @henebe: Hello Heinz,
    I checked your site and you don’t seem to have activated the Portfolio section. Can you activate the section so that I can look into the issue?

    Regarding the Open in New tab issue. I will need to look into your site to debug the issue. I have sent you an email. Please check your inbox as well as the spam folder.

    Kind Regards,
    Skandha

    #282361
    Heinz
    Participant

    Hello Skandha
    I sent you the login data by email. The portfolio area is now switched on.
    regards
    Heinz

    #283231
    Heinz
    Participant

    Have you found something?

    #283285
    Skandha
    Keymaster

    @henebe: Hello Heinz,
    Go to => Appearance => Customize => Additional CSS and add the following CSS Code.

    #portfolio-content-section .view-detail {
        display: none;
    }

    Let me know if this solves the magnifying class issue on portfolio section.

    Also I have fixed the open in new tab issue on the Custom Featured Content. An update will be released soon.
    Kind Regards,
    Skandha

    #283350
    Heinz
    Participant

    Hello Skandha
    Many Thanks. That blinds the magnifying glass on the portfolio’s subject image. The text of the subject image cannot be placed under the image, e.g. in the service area? In this case, it is not possible to open a new tab in the browser when clicking on a topic in the feature content area. Would that be a mistake in the template?
    With kind regards
    Heinz

    #283453
    Skandha
    Keymaster

    @henebe: Hello Heinz,
    Do you mean the link be clickable when clicked on the portfolio post image? Sorry I didn’t get you.

    Kind Regards,
    Skandha

    #283514
    Heinz
    Participant

    Hello Skandha
    Thank you for your questions. There are 2 problems.
    Mistake 1
    I published my YouTube films in the Featured Content area. Even though I selected “Check to Open Link in New Window / Tab”, the movies are not played in a new window. This is a bug in the theme.

    Mistake 2
    That’s why I tried to publish my YouTube films in the testimonials section. I can activate “Check to Open Link in New Window / Tab” and the YouTube films will open in a new window / tab. But two other things bother me here, the design is not the same. A magnifying glass appears on the picture. I have a solution from you that works. Then the text for the picture appears on the picture and not below the picture, as for example in the Service area. If you could tell me this.

    Unfortunately, in this template the design has not been dragged on everywhere …..

    Thank you for your help.
    With kind regards
    Heinz

    #283619
    Heinz
    Participant

    Hello
    Today I was very happy! With today’s new template version, a new page / tab is opened in the Featured Content area if the Check to Open Link function is activated in New Window / Tab. Thank you for correcting the bug.
    regards
    Heinz

    #283636
    Skandha
    Keymaster

    @henebe: Glad the issue is resolved. Have a good day! 🙂

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.