This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Spades 2 weeks, 4 days ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #180188

    Spades
    Participant

    Whenever I activate the Polylang plugin, the whole site and menu go crazy stuff disappears or just doesn’t work. I’m sure it’s not Polylang, as I’m using it without issues on other themes. Any idea what might be the issue?/Have you had this issue before?

    #180200

    Skandha
    Keymaster

    @spades: Hello there,
    Please post in your site URL so that I can look into the issue.

    Kind Regards,
    Skandha

    #180253

    Spades
    Participant

    http://www.test-domain.sk/

    Here is what it looks like with Lingotek and Polylang activated, I think it’s Polylang that causes the issue.

    Here is the actual current site and what it’s supposed to look like: http://rebundance.com/

    #180358

    Spades
    Participant

    Also, is there a way to change the burger menu to a normal menu?

    #180430

    Skandha
    Keymaster

    @spades: Hello there,
    I checked your site did not really find anything wrong. Can you please explain the issue you are having?

    The option to have normal menu is only available in pro version of the theme. I suggest you to upgrade to pro. You can check out the additional-features available in pro version of the theme.

    Kind Regards,
    Skandha

    #180445

    Spades
    Participant

    @skandha you didn’t find anything wrong, because after over 48h of waiting with the site down, I uninstalled the Polylang and used a different one, which isn’t working properly, but I couldn’t wait with a broken site for longer. I needed the client to be able to look at it and give feedback.

    Let me know when you are on and have 10min to look at the actual thing and I’ll turn the language app back on.

    Not upgrading to Pro just cause the language switcher doesn’t work. If anything, I’d rather use a different theme.

    #180509

    Skandha
    Keymaster

    @spades: Hello there,
    We don’t officially support Polylang so you may have some issues with it. Let me know when you turn back polylang on. Also you could try contacting the Polylang support as well.

    Kind Regards,
    Skandha

    #180544

    Spades
    Participant

    Hi @skandha

    I turned Polylang back on: http://www.test-domain.sk/
    The issue is it’s clashing with the Shutter Up burger menu, hence why I asked if it could be turned back to a classic menu.

    There’s nothing Polylang support can do, because it works on every other theme I’ve used.

    Also, is there a way to add a description line in the header of other pages, like it can be done on the homepage?

    #180598

    Skandha
    Keymaster

    @spades: Hello there,
    I checked your site but don’t really see any content. You don’t seem to be have Polylang enabled.

    The option to have a normal menu is only available in pro version of the theme and I have told you before.

    To have a description line in the header of other pages you will need to create a child theme and do a little bit of customization. Let me know if you are familiar with child theme customization otherwise I suggest you to hire a customizer to get it done.

    Let me know if this helps you out!
    Kind Regards,
    Skandha

    #180603

    Spades
    Participant

    The site has content (you saw it all up before I activated Polylang wtf???) and it goes away once I activate Polylang (like it’s activated now) … that’s what I’ve been telling you from the start. It clashes with the theme’s burger menu, as both Polylang and other themes with normal menus work perfectly well together.

    tl;dr: the entire content goes away with your Shutter Up theme once Polylang gets activated

    But it seems like you have no idea how to figure out what the issue is, so I guess I’ll just use a different theme.

    Thanks for nothing.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.