Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #269719
    hohomanager
    Participant

    Hello, I run a WordPress site “hohomanager.com” with the “Catch Base” theme.

    For a while now, the “Read More” option in embedded links has not worked. The link can be clicked, but the forwarding does not work (see example at https://de.hohomanager.com/willkommen-beim-hohomanager-2/faq-tips-und-tricks-2/).
    … as a workaround, I also added the link manually under the embedded element. However, this may not be the solution.

    I’ve been experimenting with possible solutions for a few days now. Unfortunately, I can’t get any further and I’m pretty desperate.

    I also tried to change “More Tag Settings” in the theme settings – but this had no effect.

    While the site is running in multiple languages, the Read More tag is still in “English” …

    I’m really close to giving up and would be grateful for help.
    Oliver

    #269743
    Skandha
    Keymaster

    @hohomanager: Hello Oliver,
    I will look into the issue and get back to you soon on this.

    Kind Regards,
    Skandha

    #269789
    Skandha
    Keymaster

    @hohomanager: Hello Oliver,
    Can you let me know what link you have used in the Embed block?

    Kind Regards,
    Skandha

    #269810
    hohomanager
    Participant

    Hi Skandha, eg.i link it by using “embed WordPress” “http://www.hohomanager.com/2018/12/06/kurtaxsaetze-anlegen-und-bearbeiten/”
    Oliver

    #270107
    Skandha
    Keymaster

    @hohomanager: Hello Oliver,
    I have sent you an email. Please check your inbox as well as the spam folder.

    Kind Regards,
    Skandha

    #270708
    hohomanager
    Participant

    Hi Skandha, as i wrote in my mail i set up a user for you – did you receive it? Oliver

    #271069
    hohomanager
    Participant

    no more ideas? 🙁

    #271621
    Skandha
    Keymaster

    @hohomanager: Hello Oliver,
    Sorry for the late reply. Are you still having this issue?

    Kind Regards,
    Skandha

    #271626
    hohomanager
    Participant

    Hi Skandha,

    to be honest i gave up. I fixed the issue by using a plugin (“Content Views”) that nearly fits my needs, except youtube integration – with this i still have issues.
    I am not able to embed a youtube video in a way that it can be played directly on my site.Maybe you could help there.
    Oliver

    #271716
    Skandha
    Keymaster

    @hohomanager: Hello Oliver,
    For that,
    Edit a post/page => Add a New Block => Embeds => Youtube => Enter your Youtube Video URL and Click on Embed => Finally Update the post/page.

    Let me know if this works out!
    Kind Regards,
    Skandha

    #271717
    hohomanager
    Participant

    Exactly this does not work, too. I am now using also a plug-in.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘“read more” does not work’ is closed to new replies.