Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #247122
    avarmaavarma
    Participant

    It looks like the header video (from youtube) starts playing automatically.
    a) Can I display a ‘play’ button by default, so it doesn’t start playing until ‘play’ is pressed?
    b) Can the video still be different from the first frame of the video?

    Thanks

    #247144
    Skandha
    Keymaster

    @avarmaavarma: Hell there,
    Can you please post in your site URL so that I can look into the issue?

    Kind Regards,
    Skandha

    #247261
    avarmaavarma
    Participant

    hey – thanks for the reply. So – the pages/posts where there is no video header (I only need the video displayed on the homepage), have a giant header area with just the title. How do I disable that on all the posts / pages (or make it smaller, so the blank header doesn’t take up space?
    This is the site
    Thanks

    #247296
    Skandha
    Keymaster

    @avarmaavarma: Hell there,
    Your site seems to be on under construction mode. Please let me know when your site is accessible.

    Kind Regards,
    Skandha

    #247324
    avarmaavarma
    Participant

    Sorry about that – should be active now. I still have the issue with the video starting to play. and the blank header on the video-less pages.

    https://thenameconsultant.com/

    Thanks

    #247772
    avarmaavarma
    Participant

    hey – thanks for the reply.

    1. So – the pages/posts where there is no video header (I only need the video displayed on the homepage), have a giant header area with just the title. How do I disable that on all the posts / pages (or make it smaller, so the blank header doesn’t take up space?
    2. How do I add/edit a custom copyright notice?

    Thanks

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.