Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #133762
    DaveJF
    Participant

    Hi, I’ve just purchased the pro version and when I enable the news ticker and select posts, I can’t get anything to display. How do I go about putting the right ID in the post field?

    Regards

    Dave

    #133783
    Skandha
    Keymaster

    @davejf: Please use Catch-IDs plugin to get post ids when you edit posts. Then you can add the post ids in the news ticker section.

    Let me know if you are still having this problem.
    Regards,
    Skandha

    #133792
    DaveJF
    Participant

    Thanks Skandha, I can now got the ID’s. I’ve found a further issue, with the ticker and the features slider. They both work well with the demo options on my site, but when I use them to feature posts or put the post on the ticker they only work if I change my page layout to one without a primary sidebar. The demo’s for the ticker and features slider work Ok with a sidebar and I had no issues with the free issue in in using the slider or the ticker.

    Could it be a problem with the download. When I downloaded from the site earlier the download came across as an ordinary folder and not a zip and I had to make my own zip file.

    Thanks for your help

    Regards

    Dave

    #133823
    DaveJF
    Participant

    I’ve discovered what the issue is. I’m using a standard wordpress gallery widget in my primary sidebar. When I have that set to slide show there must be a conflict between that show and the slider and ticker. When I set the slideshow to any other format (e.g. tiled), the ticker and slider work OK.

    Strange!

    Regards

    Dave

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘News Ticker Issues’ is closed to new replies.