Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #300857
    bobgarrett
    Participant

    I am using a featured image of 1920×1080 as per the example but when displayed on a 1920×1080 screen the image is expanded such that it then appears slightly blurred. Why is it expanded and how can I avoid this?

    #300878
    Skandha
    Participant

    @bobgarretthomenetworks-co-uk: Hello there,

    I checked your site it is on maintenance mode. Can you please disable the maintenance mode so that I can look into the issue?

    Kind Regards,
    Skandha

    #300883
    bobgarrett
    Participant

    Done that now.

    #300885
    Skandha
    Participant

    @bobgarretthomenetworks-co-uk: Hello there,

    The recommended header image size is 1920*1080px. Can you please uploading a header image of that size and check if the issue is resolved?

    Kind Regards,
    Skandha

    #300887
    bobgarrett
    Participant

    That is the size of image I loaded.

    #300888
    bobgarrett
    Participant

    Apologies, that was the size I thought I had loaded. My mistake, it’s now okay.

    #300889
    Skandha
    Participant

    @bobgarretthomenetworks-co-uk: Hello there, I hope I was able to resolve your issue. If it’s not too much trouble, I have a quick request: could you please leave an honest review?
    https://wordpress.org/support/theme/corporacy/reviews/#new-post
    Your review will help others know what to expect when they’re looking for the support I offer. Even a sentence or two would be hugely
    appreciated. Thanks, and if there’s anything else at all that I can do to help, don’t hesitate to let me know. Have a good day! 🙂

    Kind Regards,
    Skandha

     

    #300925
    bobgarrett
    Participant

    Thanks for all your help, we have now gone live (www.ccrc.co.uk) but have two problems though only one is with the theme I think.

    I have added a “wave” to the bottom of the featured image on the front page which is not showing correctly as the bottom is not transparent (not a theme problem I assume) but it does highlight that while on Chrome the image displays correctly, in Firefox it does not. Any suggestions?

    #300940
    Skandha
    Participant

    @bobgarretthomenetworks-co-uk: Hello there,

    The image seems to be showing up fine at my end. Can you please post a screenshot of the image and explain the issue you are having?

    Kind Regards,
    Skandha

    #300945
    bobgarrett
    Participant

    You have to be patient with me! I now realise the cropped top image was because I had one stage of zoom enable on Firefox!

    #300948
    bobgarrett
    Participant

    Ah, the problem has returned.

    I now see that the issue appears and disappears depending on the browser screen width. It is noticeable now because I added the “wave” bottom to the featured image on the front page. If you make your browser not full screen, scroll down so the bottom of the image is visible, and then move the width of the browser windows less and more then the problem appears and goes away presumably as the settings for display change.

    #301031
    Skandha
    Participant

    @bobgarretthomenetworks-co-uk: Hello there,

    I am not able to access your site at the moment. Can you please make it accessible so that I can look into the issue?

    Kind Regards,
    Skandha

    #301040
    bobgarrett
    Participant

    That test site is now closed as we have gone live at http://www.ccrc.co.uk

    #301594
    Skandha
    Participant

    @bobgarretthomenetworks-co-uk: Hello there,

    The wave effect seems to be work when the screen size 100%. Are you still having the issue?

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.