Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #132358
    Danielle Nelson
    Participant

    I was editing one of my page attributes and when I went to see if it updates properly, I lost my homepage content – which was a slider of featured images. The setting for the slider look correct, but I don’t know how to fix the page attributes. I want the pages not to have a “search” field on them. Thanks in advance!

    gsplife.com

    #132366
    Skandha
    Keymaster

    @dnelson503: You seem to be using an older version of the theme. Please update the theme and let me know if this issue persists.

    Regards,
    Skandha

    #132420
    Danielle Nelson
    Participant

    I tried updating the theme but got this error message:

    Unpacking the package…

    Installing the theme…

    The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

    Theme installation failed.

    I’m not even sure what I need to do from here.

    Thanks,
    Danielle

    #132438
    Skandha
    Keymaster

    @dnelson503: You cannot update the Pro theme directly by just clicking the update button as in the free theme.
    You’ll need to first download the theme from https://catchthemes.com/my-account/ page. Then install Catch Web Tools plugin and activate Catch Updater Module. https://wordpress.org/plugins/catch-web-tools/
    Please check the tutorial video in the link below:
    https://www.youtube.com/watch?v=W95SuabDZi8
    For more, check out theme instructions at https://catchthemes.com/theme-instructions/jomsom-pro/#updating

    Let me know if you need any further assistance regarding the issue.

    Regards,
    Skandha

    #132469
    Danielle Nelson
    Participant

    Thank you,

    I followed the instructions, watched the video, installed the Catch Web Tools, and uploaded the new version. Unfortunately, the same error message as listed above.

    Installing the theme…

    The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

    Theme installation failed.

    I appreciate your time, but this is still not working.

    Thanks
    Danielle

    #132470
    Danielle Nelson
    Participant

    I tried it a few more times, and it finally worked. Same procedure, different results? Must be my fault.

    Now, back to the original question: how do I get my homepage back?

    #132537
    Skandha
    Keymaster

    @dnelson503: I see on your site that you have got back the featured slider. Is this what you wanted?

    Let me know if you have anymore issues!

    Regards,
    Skandha

    #132575
    Danielle Nelson
    Participant

    Well, it is back but it took a few days. I ended up having BlueHost reload a backup of the old website. The updated version of Jomsom 1.5.2 was not the issue. After the update, it was still lost. Anyway, it is working again!

    Sakin was a huge help. I had no idea how to fix this! Thank you for checking in on my website problem. I really appreciate all the help.

    Danielle

    #132628
    Skandha
    Keymaster

    @dnelson503: Glad to know the issue is resolved. Let me know if you have anymore issues.

    Regards,
    Skandha

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Help – lost front page’ is closed to new replies.