Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #173980
    vozer
    Participant

    http://www.phlygon.com

    Since 2 days i cant change the header media. The image is gone, but the rest stays if i deactivate it in the theme customizer panel.

    Also the Blog suddenly came back even though i deactivated it.

    Any ideas to why this is happening?

    #173997
    Skandha
    Keymaster

    @vozer: Hello there,
    This is strange. I will need to have a look at you settings to debug the issue. For that I will need your WP Admin Credentials. I will contact you shortly by email.

    Kind Regards,
    Skandha

    #174209
    Skandha
    Keymaster

    @vozer: Hello there,
    To disable the Header Media Completely you will need to remove all the text from the text areas as well.

    Go to => Appearance => Customize => Header Media => Keep all the text area empty to completely disable the Header Media Section.

    Do you want to remove the blog section?

    Kind Regards,
    Skandha

    #175012
    Dicneth
    Participant

    Hi Skandha!

    I just note the same problem. I put disabled to the header media, the picture disappeared, but it was always a black space with texts and link. It’s true that emptying all the texts and link, the blog section will disappear. Anyway with your other themes I’ve tried, it’s enough to put disabled to the header media, and the whole section disappears. It’s better and more logical on that way that to have to borrow all the texts and link. I wasn’t thinking to do it, only after reading this post in the forum.

    Best regards.

    Yves

    #175094
    Skandha
    Keymaster

    @dicneth: Hello Yves,
    Thank you for the suggestion. I will forward this to the development team.

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Header Media not deactivated’ is closed to new replies.