Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #235799
    LaTanya
    Participant

    Is there a known issue with header image? I’ve downloaded the free template and the header image disappears. Thinking that it was just the free template, I tested your demo and the header disappears too. The green image displays when the demo loads. However, after a few refreshes, it just disappears. I’m considering buying the template but I need to know that you have a fix or update.

    Please advise if there is a few or update.

    Thanks,
    LaTanya

    #235820
    Skandha
    Keymaster

    @tanglue: Hello LaTanya,
    I checked the demo and the image seems to be showing up fine. Can you let me know which demo you are referring to? Also post in your site URL so that I can look into the issue on your site.

    Kind Regards,
    Skandha

    #236050
    LaTanya
    Participant

    Hi Skandha,

    Unfortunately, I haven’t published the site yet. I’m working off my desktop server.

    I was suppose to publish it tonight. But, I can’t get the homepage image to stay. I’ll keep playing with it and I will update you soon.

    Thanks

    LaTanya

    #236079
    Skandha
    Keymaster

    @tanglue: Hello LaTanya,
    I will need to look into your site to debug the issue.

    Let me know when your site is accessible so that I can look into the issue.
    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.