Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #178006
    gildaniela
    Participant

    Hello.

    I have sized the image of the content slider image maaany times but still doesnt work, the image doesnt look full. can you help me please?

    link of the site:

    smg.19d.myftpupload.com

    #178058
    Skandha
    Keymaster

    @gildaniela: Hello there,
    I don’t see Featured Slider enabled on your site. Can you please enable featured slider and let me know?

    Kind Regards,
    Skandha

    #178082
    gildaniela
    Participant

    Hello!

    http://smg.19d.myftpupload.com/portfolio/

    you can see in that page that i have 3 content slider and if you check in a computer the images are cut but if you check in your mobile is ok, can you help me with this?

    Thanks.
    Daniela

    #178231
    Skandha
    Keymaster

    @gildaniela: Hello Daniela,
    Go to => Appearance => Customize => Additional CSS and add the following CSS Code.

    .fl-node-5d3a180aa3eab .fl-content-slider, .fl-node-5d3a180aa3eab .fl-slide {
    	min-height: 700px !important;
    }
    .fl-node-575b502740cb4 .fl-content-slider, .fl-node-575b502740cb4 .fl-slide {
        min-height: 800px !important;
    }

    Let me know if this works out!
    Kind Regards,
    Skandha

    #178272
    gildaniela
    Participant

    Hello Skandha.

    thank you for the answer. It worked for two of the content slider, but for the first one no, can you help me with this.

    Thank you again!

    Daniela

    #178333
    Skandha
    Keymaster

    @gildaniela: Hello Daniela,
    For the first slider, since the dimension of the two image used is very different it is difficult to set a width so that both images show up well. Can you make the dimension of both the image in the slider uniform?

    Kind Regards,
    Skandha

    #178344
    gildaniela
    Participant

    hello Skandha.

    I created another content slider in the same page and i used the same image of one of the other content slider and is happening the same, the image is cut. do you know why the code that you gave me is not working to all the content slider?

    thanks!
    Daniela

    #178355
    Skandha
    Keymaster

    @gildaniela: Hello Daniela,
    The code I provided did not work because the code was for individual slider 2 and 3.
    For the 4th slider you can use the following CSS Code.

    .fl-node-5d3ff8597df9a .fl-content-slider, .fl-node-5d3ff8597df9a .fl-slide {
        min-height: 700px !important;
    }

    Let me know if this works out!
    Kind Regards,
    Skandha

    #178359
    gildaniela
    Participant

    Hello Skandha

    ok! understood.

    I already put all the images of slider 1 in a uniform size but is still cut, can you help me with this?

    Thank you!

    Daniela.

    #178395
    gildaniela
    Participant

    Hello Skandha.

    I was checking the mobile version of the page and after i put the code there is a huge space between the images and the text 🙁 do you know why? I think is because of the code for the “computer” version. this template is not responsive 100%?

    another question, constantly i have to create image sliders, so i have to ask you always to help me to the size of the images? because i think for me and also for you its a bit complicated.

    thanks!
    Daniela

    #178421
    Skandha
    Keymaster

    @gildaniela: Hello Daniela,
    I think the space in the mobile version is due to the code I provided you.

    The theme is responsive but you seem to be using a plugin to create those sliders. Can you try contacting the plugin support regarding the issue you are having?

    Kind Regards,
    Skandha

    #178782
    gildaniela
    Participant

    DEAR SKANDHA.

    Im not using a plugin to create those sliders. im just using the content slider that the theme has.

    Can you tell me please how can we solve this issue? what do you recommend?

    thanks!
    Daniela.

    #178842
    Skandha
    Keymaster

    @gildaniela: Hello Daniela,
    I’m afraid the slider you have created are not from the theme. You seem to have used a plugin for that.
    You can deactivate all your plugins to check that.

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.