This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Skandha 8 months, 3 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #132083

    jebernier
    Participant

    Have a video banner for my homepage. Set a static photo alternative for mobile devices.

    When you go the the website on a PC, the static image flashes for a second before the video starts, why is this?

    Here is the link to my website:

    #132084

    jebernier
    Participant

    Also, In Safari I see just a blank banner
    In Google Chrome I see just the static image, not the video

    #132092

    Skandha
    Participant

    @jebernier: You did not post your site URL. Please post in your site URL.

    Regards,
    Skandha

    #132101

    Skandha
    Participant

    @jebernier: You seem to have uploaded the header media video in .mov format which is not the recommended format. Re upload the video in .mp4 format. A static image flashes before the video starts because the video takes a small amount of time to load.

    Let me know if you have anymore issues!

    Regards,
    Skandha

    #132183

    jebernier
    Participant

    Uploaded in .mp4 format

    Still see no video in Safari

    #132200

    Skandha
    Participant

    @jebernier: We have tested it using same video on our systems in Safari and its working fine. Please try disabling all your plugins and see if the problem persists. Also, remove any custom CSS code and try again.
    You can check out the screenshot: https://www.dropbox.com/s/mueluxzgmqgrve0/Screen%20Shot%202018-02-23%20at%2010.42.20%20AM.png?dl=0

    Let me know if this resolves the issue!

    Regards,
    Skandha

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Video and Static Banner on Homepage’ is closed to new replies.