This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Skandha 3 weeks, 4 days ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #175446

    dpma
    Participant

    Hi,

    Please kindly help me with the following:

    1) Sidebar – doesnt show anything on homepage, but only if you click on it goes to the page. I have a form to obtain contact info.

    2) the 3 footers always change sizes, never consistent widths and messes up all content I plugin

    3) Constant error messages when using youtube video and facebook apps

    please advise, THANK YOU!
    doug

    #175462

    dpma
    Participant

    I was able to just avoid problems 2 and 3 by finding alternative plugins that work a little better. So I guess it was just bad scripted plugins that created these problems, HOWEVER, problem 1 with the SIDEBAR still remains.

    Even tried replacing the gravity form with an image, but still doesn’t show up on the main home page.
    Please help resolve!

    Thank you,
    doug

    #175473

    Skandha
    Keymaster

    @dpma: Hello Doug,
    Please post in your site URL so that I can look into the issue.

    Kind Regards,
    Skandha

    #175496

    dpma
    Participant
    #175536

    Skandha
    Keymaster

    @dpma: Hello Doug,
    There is no option to have a sidebar in archive page. Since you have latest posts on your homepage it is not possible to have sidebar there.

    Let me know if this clears the issue you are having.
    Kind Regards,
    Skandha

    #175539

    dpma
    Participant

    thank you for response, but i don’t understand. The sidebar is there part of it whether I like it or not and is completely separate from the ‘news’ section (which I wish I could take out) where the latest posts is located. I only put that 1 gravit form in the sidebar section. I even tried putting an image instead but that doesn’t show up either.

    #175550

    dpma
    Participant

    Nevermind. I changed the homepage to STATIC homepage and things seem fine now. It didn’t work the first time I tried static probably because the plugins I originally tried messed up everything, now with more compatible plugins it works better.
    thank you,

    #175554

    Skandha
    Keymaster

    @dpma: Glad you were able to figure it out. Have a good day! 🙂

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.