This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Skandha 2 weeks, 4 days ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #180269

    Peithetairos
    Participant

    Hi,

    maybe I am missing something, but I encounter the following issue:

    I made a new entry in the service section in backend. This works just like a normal post. In this post I define a picture/icon for the post (basically a featured picture), which is shown on the front page for this service. So far so good. However, the picture is also shown as a header in the service post that describes the service further. Given it is an icon it is blown up and doesn’t work for this view.

    I would like to show a different picture in the detailed service description/ service post or don’t show a header at all. Disabling the header option on the post view does not resolve the issue.

    How can I achieve this?

    Cheers

    Chris

    #180299

    Skandha
    Keymaster

    @c_sommer: Hello Chris,
    Can you please post in your site URL so that I can look into the issue.

    Kind Regards,
    Skandha

    #180588

    Peithetairos
    Participant

    Hello again, sorry for the delay in coming back to you. The issue has been solved. If I choose Custom as content type I can select images and a custom link.

    #180590

    Skandha
    Keymaster

    @c_sommer: Hello Chris,
    Glad you were able to figure it out. Let me know if you have anymore issues.

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.