Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #176485
    l3st3r
    Participant

    Hi – I updated to the pro package in May. Everything worked. Scheduled two posts while traveling in June, and the posts page went down showing no posts. I’ve deleted the page and reset to a fresh one. Still no posts/articles on the post page. Please assist

    #176487
    Skandha
    Keymaster

    @l3st3r: Hello there,
    Please post in your site URL so that I can look into the issue.

    Kind Regards,
    Skandha

    #176488
    l3st3r
    Participant

    https://lesterandlester.com

    Thank you so much!

    #176489
    l3st3r
    Participant

    I have the static front page with the post page labeled The Occupant Advisor Blog, slugged blog

    #176549
    Skandha
    Keymaster

    @l3st3r: Hello there,
    This is strange.
    Can you try deactivating all your plugins and let me know if this resolves the issue?

    Let me know if the issue persists!
    Kind Regards,
    Skandha

    #176568
    l3st3r
    Participant

    I deactivated all plugins twice. They all remain deactivated except for the SSL for security. It’s the same plugin we’ve used for years. Any other thoughts?

    #176570
    l3st3r
    Participant

    Should I submit a ticket? I’ve combed through all of the help and installation items. Nothing is working

    #176586
    Skandha
    Keymaster

    @l3st3r: Hello there,
    I will need to have a look at your settings to debug the issue. For that I will need your WP Admin Credentials. I will contact you shortly by email.

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Posts Page’ is closed to new replies.