Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #262171
    alextsy
    Participant

    Hi Guys looked at your previous discussions nothing like mine:)
    Nice theme by the way, thank you developer!
    So, I’m creating my website http://www.ijigjig.net and using MP4 Header and Gif Background.
    Desktop version – it’s all working well.
    Android Mobile Phone and Tablet – No header – black spot instead, but text of it is there. Gif Background Works.
    For Apple iPad otherwise – MP4 Header works well, but no GIF Background.
    Could you please help me fix it.
    I already asked my hosting provider they did their best of what they could but can’t resolve without you and I’m sent here to ask support. Thank you!
    I hope it’s something easy quick fix like plugin or something I don’t know:)
    I hope you could help me fix it.
    Thank you!
    Alex

    #262208
    Skandha
    Keymaster

    @alextsy: Hello Alex,
    To have the Header Video play on mobile devices as well you will need to use our Header Enhancement Plugin.

    Let me know if this solves your issue.
    Kind Regards,
    Skandha

    #262253
    alextsy
    Participant

    Hi Skandha, thank you for your quick and helpful response!
    Yes, I’ve installed the plugin and it solved this issue on Win10 Desktop and Android Mobile Smartphone and Tablet.
    Apple iPad still the same – MP4 Header plays, but no Gif background. I’ll proceed with my creation than, and if you have something extra on your mind on how to fix gif background on iPads – it would be nice, I’ll fix it later.
    I’m gonna write a good review for you, good support and the products.
    Thank you!
    Best,
    Alexander

    #262392
    Skandha
    Keymaster

    @alextsy: Hello Alex,
    Go to => Appearance => Customize => Additional CSS and add the following CSS Code.

    body.custom-background {
        background-size: cover !important;
    }

    Let me know if this works out!
    Kind Regards,
    Skandha

    #263012
    alextsy
    Participant

    Yes that’s all works, thank you very much for your quick support!
    You’re the Best:)

    Another question: Now I need to integrate signup form to my affiliate database. How to do it?
    I’ve sent this question to DreamHost – they sent back to you:

    Hello! I would like to ask your help with integration of my registration/login form onto my website https://www.ijigjig.net . I can attach the folder with the form somewhere and send it over to you. Because I need to connect my site with my affiliate database.
    Best way – it should be somewhere on top of header mp4 video I have. Somewhere over it. Thank you!

    Do I need to open a new querry or this one works? Thanks again for your help!:)

    #263094
    alextsy
    Participant

    Hi Again,
    Is there a chance to make MP4 Video on the header loop continuous play without pressing play button? I would like to make it autopay itself looped as soon as page opens. Customers too busy clicking on play button. Please let me know. The rest is good:)
    Thank you, nice teme!
    Alex

    #263101
    Skandha
    Keymaster

    @alextsy: Hello Alex,
    Please follow this link as this might be helpful to you.

    Kind Regards,
    Skandha

    #263111
    alextsy
    Participant

    Thank You for your quick response! I will work on it following your link. Will see how it could connect to my affiliate database.

    And second question I was asking there regarding loop autopay for header video. I need it be started itself. How could we make it happen:)
    Thanks again!
    Alex

    #263146
    Skandha
    Keymaster

    @alextsy: Hello Alex,
    I checked your site and the Header Video seems to be auto playing in a loop already. Can you please elaborate the issue you are having?

    Kind Regards,
    Skandha

    #263190
    alextsy
    Participant

    Hi Skandha, thanks for Your kind response, support and recommendations, I really appreciate it!
    That’s not kind of issue:) I just trying to make my MP4 video Header running on autopay loop, now first time it loads (or after you clear cookies) you need to push play button on it. But most new customers they are first time loading the page, so needs to push button:). I can send you my screen but I can’t see how to attach it here. Or just clear cookies on your and try to open it again. You will see it needs to be clicked to play banner video. If you could suggest plugin or code to fix it it would be nice!
    It’s nice theme, I really like it, and like you too:) don’t worry it’s not complain, just kind question.
    I hope will not be bugging you after this:)
    Take it easier and thank you for your help and support!
    Good Job, thank you!
    Best,
    Alex

    #263280
    Skandha
    Keymaster

    @alextsy: Hello Alex,
    The default setting in the Header Enhancement free plugin is that it enables sound and disables autoplay. To autoplay Header Video you will need to upgrade to the pro version of the plugin. You can check out the additional-features available in pro version of the plugin.

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.