This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Skandha 3 months, 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #166596

    [email protected]
    Participant

    I recently switched hosting companies and the new one bungled the transfer. I have solved most of the issues, but I am stumped on one of them.

    The specific address is http://sandybalascak.com/presentation-topics/

    The title wasn’t there before (the purple font) and I really don’t want it there. The worst part is the huge gap and the text going right across the page and into the sidebar.

    I have tried deleting the menu item. I have changed it from a post to a page. I have deleted it, recreated it, and renamed it but it always looks the same.

    Because I didn’t make the changes, I am at a loss as to what happened.

    Any help would be greatly appreciated.

    #166608

    Skandha
    Keymaster

    @sandysandybalascak-com: I checked your site and the HTML structure of your site is all over the place. This maybe while migrating your site to new server. You seem to have two <div> tags with same class or ids in the wrong places. I suggest you to contact your web host and get it fixed.

    Kind Regards,
    Skandha

    #166609

    [email protected]
    Participant

    Thanks Skandha. This particular company is not particularly helpful or useful though. Is there anything I can do to fix it? Is this true for all of my pages or just the one I am having trouble with?

    #166711

    Skandha
    Keymaster

    @sandysandybalascak-com: Hello Sandy,
    I’m afraid I can’t help you on this as the issue is beyond our support scope. I suggest you to seek help from a professional.

    Let me know if you have any issues related to the theme.
    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.