Tagged: ,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #261010
    Wilfried
    Participant

    Hi,

    I haves a problem with the Google Maps Easy (I do have the API Code) and Ultimate Maps by Supsystic (API not required) plugins.

    After updating WP I can not see the the map on the site anymore, there is just an empty space:
    https://goldenhill.co.za/anreise/

    WP 5.5.1
    Catch Katmandu Pro: 3.1

    Both plugins are working on other sites with another theme.

    Additional info, maybe helpful: I had the same problem with Foo Galleries and it was solved when I checked the following option in the Foo settings: Custom Ready Event: By default the jQuery ready event is used, but there are sometimes unavoidable javascript errors on the page, which could result in the default gallery templates not initializing correctly. Enable this setting to use a built-in custom ready event to overcome this if needed.

    Thank you for your help in advance!

    #261025
    Skandha
    Keymaster

    @wfranke: Hello there,
    You seem to be using a very old version of the theme. Please update the theme to the latest version and let me know if the issue persists.

    Kind Regards,
    Skandha

    #261148
    Wilfried
    Participant

    Hi Skandia,
    thanks for your swift answer. I made a mistake. The version I’m using is not 3.1 it is 4.9.1. Thats not the latest one, but not really old. And the maps have been shown until the last wordpress update. Any suggestions how to solve the problem?
    Thanks and kind regards
    Wilfried

    #261155
    Skandha
    Keymaster

    @wfranke: Hello Wilfred,
    I checked your site and when I view the source I find the theme version is 3.1. There was a JS error after WP 5.5 update which has been fixed in the latest version. I suggest you to update to the latest version and let me know if the issue is resolved.

    Kind Regards,
    Skandha

    #261524
    Wilfried
    Participant

    Hi Skandha,
    I upgraded to 5.2.4 and the problem persists.

    And now there is another problem: how do I get rid of the Menu-Button on top of the Home-Button?

    Thank you so much for your help
    Wilfried

    #261525
    Wilfried
    Participant

    Update: Problem solved. I cleared the cache and deleted cookies and everything is working fine. 😀

    kind regards
    Wilfried

    #261535
    Skandha
    Keymaster

    @wfranke: Hello Wilfred, I hope I was able to resolve your issue. If it’s not too much trouble, I have a quick request: could you please leave an honest review?
    https://wordpress.org/support/theme/catch-kathmandu/reviews/#new-post
    Your review will help others know what to expect when they’re looking for the support I offer. Even a sentence or two would be hugely
    appreciated. Thanks, and if there’s anything else at all that I can do to help, don’t hesitate to let me know. Have a good day! 🙂

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.