Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #254242
    kellydugan
    Participant

    When I set up my media header originally, it worked perfectly. I tried to change the picture on the header and now no media appears on my header on desktop or mobile version of my website. I tried everything I can think of but I am stuck. Any help would be greatly appreciated!!

    #254295
    Skandha
    Keymaster

    @kellydugan: Hello there,
    Can you please post in your site URL so that I can look into your issue?

    Kind Regards,
    Skandha

    #254338
    kellydugan
    Participant

    kellyduganphotography.com

    #254383
    Skandha
    Keymaster

    @kellydugan: Hello there,
    I see the slideshow that you have setup on your header media in desktop. Do you want the slideshow to be visible on mobile devices as well?

    Kind Regards,
    Skandha

    #254403
    kellydugan
    Participant

    Yes! it started working on the desktop version randomly but I would love for it to work on the mobile as well. Another quick question that I can seem to figure out. In my portfolios I have a couples portfolio that won’t show on desktop or mobile? Im wondering if there is some kind of bug that is causing these random issues. All of my other portfolios work just fine

    #254449
    Skandha
    Keymaster

    @kellydugan: Hello there,
    For the slideshow video to work on mobile devices you can use our Header Enhancement Plugin.

    The Portfolio Couples does not seem to be showing on mobile devices as there is some issue with the thumbnail for Couples portfolio. This should be solved once your fix the Couples thumbnail.

    Let me know if this helps you out!
    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.