Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #110427
    Paul
    Participant

    Hi,

    I’m using Kathmandu pro on my site http://www.esmats.eu/esmats2017. I’ve just added a page http://www.esmats.eu/esmats2017/home/register-and-pay/ and the header image is missing from this page. It is visible on all the other pages on the site.

    The localhost version displays the following error message:

    Notice: Undefined variable: catchkathmandu_featured_image in E:\sites.web\esmats_feb2017\wp-content\themes\catch-kathmandu-pro\inc\catchkathmandu-functions.php on line 415
    Call Stack
    # Time Memory Function Location
    1 0.0006 250408 {main}( ) ..\index.php:0
    2 0.0009 253944 require( ‘E:\sites.web\esmats_feb2017\wp-blog-header.php’ ) ..\index.php:17
    3 0.2513 33192216 require_once( ‘E:\sites.web\esmats_feb2017\wp-includes\template-loader.php’ ) ..\wp-blog-header.php:19
    4 0.2544 33356312 include( ‘E:\sites.web\esmats_feb2017\wp-content\themes\catch-kathmandu-pro\page.php’ ) ..\template-loader.php:74
    5 0.2544 33356400 get_header( ) ..\page.php:15
    6 0.2544 33357072 locate_template( ) ..\general-template.php:45
    7 0.2544 33357264 load_template( ) ..\template.php:643
    8 0.2547 33381936 require_once( ‘E:\sites.web\esmats_feb2017\wp-content\themes\catch-kathmandu-pro\header.php’ ) ..\template.php:684
    9 0.2946 33511040 do_action( ) ..\header.php:83
    10 0.2946 33511752 WP_Hook->do_action( ) ..\plugin.php:453
    11 0.2946 33511832 WP_Hook->apply_filters( ) ..\class-wp-hook.php:323
    12 0.2946 33512936 call_user_func_array ( ) ..\class-wp-hook.php:298
    13 0.2946 33513256 catchkathmandu_featured_overall_image( ) ..\class-wp-hook.php:298
    14 0.2947 33534040 catchkathmandu_featured_page_post_image( ) ..\catchkathmandu-functions.php:553
    15 0.2947 33554816 catchkathmandu_featured_image( ) ..\catchkathmandu-functions.php:480

    Thanks

    Paul

    #110443
    Mahesh
    Keymaster

    @paul-mac: Please make sure you have put the featured image to this page.
    No such issue on your server. You are using version 4.7.1. The latest version available is 4.9.1. Please update to the latest version.

    Regards,
    Mahesh

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘header images missing on one page’ is closed to new replies.