Tagged: 

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #238223
    lankyman26
    Participant

    Hi. I’m having an issue with the header images on this theme. I have it set to show a header image on the entire site – unique header image on each post/page using the featured image and generic header image on the homepage and archive pages. However, the header image on the homepage is the one from the latest post rather than the one I have uploaded. Also the archive pages show no header image at all. I’ve tried disabling plugins, but that doesn’t make a difference. Can anyone help? Here’s the link: https://www.free-attraction-reviews.com/

    Thanks!

    #238277
    Skandha
    Keymaster

    @lankyman26: Hello there,
    There seems to be an issue with header image on homepage when header image is enable on entire site page/post featured image. The issue will be fixed and an update will be released soon. I will let you know when the update is released.

    Kind Regards,
    Skandha

    #238998
    lankyman26
    Participant

    Thank you. Something appears to have changed now as a header image appeared suddenly on the category pages. The home page just had a black blank area appear and then the image from the first post. I have turned off the header image on homepage now, but the black blank area is still appearing. Is there anything I can do in the meantime while I’m waiting for the update? Thanks

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Header Image on Home Page not correct’ is closed to new replies.