Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #228801
    foia
    Participant

    As per the title
    The home page has got the space for the image, but it’s empty
    I thought it could be a problem with the image, then I used the theme’s one without success

    url: http://shots.foiaworld.info/

    thanks
    Francesco

    #228824
    Skandha
    Keymaster

    @foia: Hello Francesco,
    You don’t seem to have selected a header image.

    Go to => Appearance => Customize => Header Media => Select a Header Image and Publish.

    Let me know if this resolves your issues.
    Kind Regards,
    Skandha

    #228846
    foia
    Participant

    This is exactly what I originally did 🙁

    #228861
    Skandha
    Keymaster

    @foia: Hello Francesco,
    I will need to look into your site to debug the issue. I will contact you shortly by email.

    Kind Regards,
    Skandha

    #228862
    foia
    Participant

    ok, thanks

    • This reply was modified 8 months ago by foia.
    #228868
    Skandha
    Keymaster

    @foia: Hello Francesco,
    Can you please try reinstalling the theme and see if the issue is resolved?

    Let me know if the issue persits!
    Kind Regards,
    Skandha

    #228877
    foia
    Participant

    after a clean install of the theme, the issue is still there 🙁

    #228880
    foia
    Participant

    To exclude any hosting issues, I tried to install the theme on another wp site (same host) and it works fine
    So it must be something specific to http://shots.foiaworld.info/

    #228948
    foia
    Participant

    never mind: I will do without header image
    thanks anyway

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Header Image not loading’ is closed to new replies.