Tagged: , ,

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Skandha 2 weeks ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #172717

    AlexandraS
    Participant

    Hey there,

    I’ve been using the Audioman theme for the website of a client of mine and it’s been really awesome and fun to work with so far! (as someone whose only completed a handful of websites before and isnt amazing at coding) Anyway the website is almost ready to be taken out of maintenance mode but we discovered a bug in the header photos on iOS devices that sometimes the photo looks choppy but sometimes it does not (here shown in 2 different refreshes of the website on an iPad): here

    Can you please tell me how to fix this?
    Alex

    #172723

    Skandha
    Keymaster

    @alexandras: Hello Alex,
    Can you check if all the images you have uploaded to the Header Image are of the recommended size or of similar aspect ratio?
    The recommended image size for Header Image is 1920*1080px.

    Let me know if the issue persists!
    Kind Regards,
    Skandha

    #172727

    AlexandraS
    Participant

    @skandha: Wow you were fast, I did crop all the photos to match the aspect ratio of 1920 x 1080 and tried again and after a few refreshes the issue happened again. The problem is that its also random sometimes it shows and then i refresh and it goes away.

    #172739

    Skandha
    Keymaster

    @alexandras: I will need to have a look at your site to debug the issue. Since your site is not live I will need your WP Admin Credentials to look into the issue. I will contact you shortly by email.

    Kind Regards,
    Skandha

    #173567

    AlexandraS
    Participant

    @skandha: I was wondering if you have any update for me about this? Would like to know more about what could be happening!

    Thank you,

    Alex

    #173658

    Skandha
    Keymaster

    @alexandras: Hello Alex,
    Have you added any custom code to any plugins or the theme?

    Kind Regards,
    Skandha

    #173701

    Skandha
    Keymaster

    @alexandras: Hello Alex,
    Can you deactivate Elementor Plugin and check if this resolves the issue?

    Let me know if the issue persists!
    Kind Regards,
    Skandha

    #173977

    AlexandraS
    Participant

    @skandha Nope removing Elementor did not solve the issue but I managed to figure out that the issue came from one of the photos we used in the header that for some reason triggered the bug (no idea why they were all cropped the same)

    Anyway thanks for the help and have a great day!

    #173978

    Skandha
    Keymaster

    @alexandras: Glad you were able to figure it out. Let me know if you have anymore issues.

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.