This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Sakin 4 years, 9 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #44757

    Patrice
    Member

    Hi Sakin, sorry, it’s me again.

    Our homepage Feature Image Slider is not updating. I’ve tried deactivating recently updated plugins, including deactivating our cache plugin. I also tried deleting and re-adding images to the slider and it still won’t update. Also, I always made sure to clear the cache every time I made a change to see if the slider updates and still no luck. Can you please help. Below is our website.

    Thanks,
    http://www.aedunlv.org

    #44781

    Sakin
    Keymaster

    @patrice: It’s being update. Look I moved your third slider image to fourth one and also added title in your fourth slider. Now sure why it is not being updated when you check in. Maybe your browser/internet as internal cache.

    #44812

    Patrice
    Member

    Hi Sakin. I’ve cleared my internet/browser cache. I also cleared my mac’s internal cache. I also tried opening the website on 3 other computers and updated slider is still not showing. I saw the title that you added in the fourth slider on the back-end, but it wasn’t showing on the front-end homepage slider.

    #44813

    Patrice
    Member

    I just recently updated the slider last Friday and I didn’t have a problem adding images and making updates to the slider, so I don’t know what changed since then…

    #44815

    Sakin
    Keymaster

    @patrice: I will email you personally. As I was able to change it fine in your site.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Feature Image Slider not updating’ is closed to new replies.