Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #235912
    raystclair
    Participant

    So …

    If I am in a browser and I view a featured content page that I have created and then I use the ‘back button’ on the browser (any of them – FF, IE, Safari, Opera or Chrome (and I have all these installed and the latest versions)).

    Then the whole featured content system breaks.

    I get this error message.

    Error Message

    So the error is as follows …

    POST ERROR

    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/media-utils.min.js?ver=1.2.4:1:5052
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:63:107
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:89:442
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:217:70
    [email protected]http://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:126:411
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:121:71
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:118:14
    mg/<@http://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:53:49
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react.min.js?ver=16.9.0:26:340
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:52:280
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:52:498
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:52:431
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:213:96
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/vendor/react-dom.min.js?ver=16.9.0:85:82
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/data.min.js?ver=4.9.2:1:19198
    Tt/</e<@http://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/data.min.js?ver=4.9.2:1:19283
    o/<@http://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/data.min.js?ver=4.9.2:1:15212
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/data.min.js?ver=4.9.2:1:15184
    K/y</<@http://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/data.min.js?ver=4.9.2:1:13576
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/data.min.js?ver=4.9.2:1:6765
    a/</</<@http://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/redux-routine.min.js?ver=3.6.2:1:9535
    I/</<@http://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/data.min.js?ver=4.9.2:1:8752
    A/</</<@http://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/data.min.js?ver=4.9.2:1:9187
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/data.min.js?ver=4.9.2:1:8484
    i/<@http://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/redux-routine.min.js?ver=3.6.2:1:9181
    e/<@http://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/redux-routine.min.js?ver=3.6.2:1:5078
    [email protected]://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/redux-routine.min.js?ver=3.6.2:1:5053
    u/<@http://raysphotos.uk/wp-includes/js/dist/redux-routine.min.js?ver=3.6.2:1:5007

    POST TEXT

    <!– wp:separator {“color”:”yellow”} –>
    <hr class=”wp-block-separator has-text-color has-background has-yellow-background-color has-yellow-color”/>
    <!– /wp:separator –>

    <!– wp:columns –>
    <div class=”wp-block-columns”><!– wp:column –>
    <div class=”wp-block-column”><!– wp:image {“id”:1282,”sizeSlug”:”large”,”linkDestination”:”custom”} –>
    <figure class=”wp-block-image size-large”></figure>
    <!– /wp:image –>

    <!– wp:paragraph –>
    <p>DUXFORD</p>
    <!– /wp:paragraph –></div>
    <!– /wp:column –>

    <!– wp:column –>
    <div class=”wp-block-column”></div>
    <!– /wp:column –>

    <!– wp:column –>
    <div class=”wp-block-column”></div>
    <!– /wp:column –></div>
    <!– /wp:columns –>

    This theme is driving me up the wall!

    #235913
    raystclair
    Participant

    Also – when it does this it creates this error too at the same time!

    Broken Customiser

    #235943
    Skandha
    Keymaster

    @raystclair: Hello Ray,
    I have replied to your email. Please check your inbox.

    Kind Regards,
    Skandha

    #235996
    raystclair
    Participant

    I reinstalled the WP CORE as per your request but that didn’t fix anything.

    Soon as I go to another theme the ability to edit everything comes back and the customer works.

    Soon as I put this theme in … boom… it all breaks.

    #236044
    raystclair
    Participant

    I might have found the solution!

    #236046
    raystclair
    Participant

    Yes – I found it!

    define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false );

    alll I had to do was add this to the config file and all problems have disappeared

    #236278
    Skandha
    Keymaster

    @raystclair: Hello Ray,
    Are all your issues resolved? Are you still having issues with Catch Gallery Plugin.

    Kind Regards,
    Skandha

    #236280
    raystclair
    Participant

    No ALL the issues are resolved by adding this to wp-config.php

    define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false );

    #236281
    raystclair
    Participant

    However i am not using catch gallery – I amusing MEOW Gallery because it works better with WP/LR Sync

    #236328
    Skandha
    Keymaster

    @raystclair: Hello Ray,
    Glad the issue is resolved. Have a good day! 🙂

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.