Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #263557
    stephy95
    Participant

    Hi Support,

    I have an About section on the bottom of my Main page and have added two button blocks there. I want to change the color of the text in the buttons from black to white. For some reason, in Edit page mode the color changes but when I update the page it does not change on the website. Is there a way to tackle this? My URL is http://steficorner.com/

    #263580
    Skandha
    Keymaster

    @stephy95: Hello there,
    I checked your site and the button text color seems to be white. Is your issue resolved?

    Kind Regards,
    Skandha

    #263791
    stephy95
    Participant

    @Skandha Hi! Yes, the issue was resolved, thank you. I have a new issue now though. I will create another ticket.

    #263790
    stephy95
    Participant

    Yes, the issue was resolved. thank you. Now there is a different issue. I am trying to add a featured image to a blog post. It is a small image from google. After uploading, it keeps on loading, and after a while, the following message is displayed “Updating failed. You are probably offline.”. But I am not offline and I don’t have an issue with my internet connection. Could you help me out with that? the URL is https://steficorner.com/big-decisions-part-2/?preview=true&_thumbnail_id=2676

    #263890
    Skandha
    Keymaster

    @stephy95: Hello there,
    Can you please let me know which image you are trying to add to the blog post?

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.