Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #133350
    rkolanup
    Participant

    css code on additional css works fine on chrome, but it is not working on IE browser.

    #133356
    Skandha
    Keymaster

    @rkolanup: This maybe due to your browser cache. Clear your browser cache and try again.

    Let me know if the issue persists.

    Regards,
    Skandha

    #133376
    rkolanup
    Participant

    I cleared the browsing history. It is still not working.

    Thanks,
    Ranga

    #133415
    Skandha
    Keymaster

    @rkolanup: Can you tell me which version of IE you are using?

    Regards,
    Skandha

    #133461
    rkolanup
    Participant

    Internet Explorer 10

    #133491
    Skandha
    Keymaster

    @rkolanup: Additional CSS seems to work fine on IE at my end. Try updating IE to the latest version. This might solve your issue.

    Regards,
    Skandha

    #133516
    rkolanup
    Participant

    Its working fine.
    Thanks,
    Ranga.

    #133562
    Skandha
    Keymaster

    @rkolanup: Hello, there, I hope I was able to resolve your issue. If it’s not too much trouble,
    I have a quick request: could you please leave an honest review?
    https://wordpress.org/support/theme/fabulous-fluid/reviews/#new-post
    Your review will help others know what to expect when they’re looking for the support I offer. Even a sentence or two would be hugely appreciated. Thanks, and if there’s anything else at all that I can do to help,
    don’t hesitate to let me know. Have a good day.

    Regards,
    Skandha

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Additional css is not working on IE browser’ is closed to new replies.