Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #199445
    lichtpascal
    Participant

    Hi, someone can help me about this error trying to opening the homepage?

    Noone happy engineer can help me!

    Thanks

    #199447
    Skandha
    Keymaster

    @lichtpascal: Hello there,
    Please post in your site URL so that I can look into the issue.

    Kind Regards,
    Skandha

    #199450
    lichtpascal
    Participant
    #199451
    lichtpascal
    Participant

    What you can see, is just the background image. Post and pages are anymore visible…

    Kind regards

    #199455
    Skandha
    Keymaster

    @lichtpascal: Hello there,
    Can you please try deactivating all your plugins and see if this resolves the issue?

    Let me know if the issue persists!
    Kind Regards,
    Skandha

    #199457
    lichtpascal
    Participant

    Yeaaaaaaaa, it works!

    I can see many old things too, like video galleries and so on…

    You are great!

    What do you suggest me now to do?

    #199460
    Skandha
    Keymaster

    @lichtpascal: Hello there,
    That seems to be caused by a plugin you are using. Now activate all your plugins one by one and see which plugin was causing this issue.

    Kind Regards,
    Skandha

    #199461
    lichtpascal
    Participant

    Thank you so much,

    Pascal

    #199463
    Skandha
    Keymaster

    @lichtpascal: Hello Pascal, I hope I was able to resolve your issue. If it’s not too much trouble, I have a quick request: could you please leave an honest review?
    https://wordpress.org/support/theme/adonis/reviews/#new-post
    Your review will help others know what to expect when they’re looking for the support I offer. Even a sentence or two would be hugely
    appreciated. Thanks, and if there’s anything else at all that I can do to help, don’t hesitate to let me know. Have a good day! 🙂

    Kind Regards,
    Skandha

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.